S prvním jarním milováním

S prvním jarním milováním

Anotace: ...

Až opadají všechny dešťové kapky ze střechy
i ty zapomenutý
a pod okapem ve velké hluboké kaluži
z přesolený vody
zakoření a vyroste třeba obyčejná tráva
růže z Jericha
a semínka ponesou se větrem všude kolem
mezi nedopalky
a ptáci na svých křídlech
špinaví holubi
ponesou je na tak vzdálená místa...

s prvním jarním milováním...

I když tráva
vlastně nekvete !
Autor Koprtinka, 26.02.2008
Přečteno 250x
Tipy 9
Poslední tipující: vapiti, Štěpina G, FATA MORGÁNA, Psavec, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí