Odpusť

Odpusť

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Toaleta

Odpusť

Všechna ta příkoří
(ani nevím kde se vlastně vzala)

Zbloudilí holubi
dávno ztracených cest

Vlastně ani nevím
odkud jsem šel
. . . a kam . . .
tu zvláštní pouť bez cíle

Odpusť
ozývá se . . .
Odpusť prosím . . .

Bylo to tápání životem
na cestě tam
co říkává se domů

Bláznivě svržená kotva
opilý námořník . . .
na koni
Bestseller minulosti

S vyříznutým srdcem
pobíhal po dvorku
jako bezhlavá slepice
Občas se ozval potlesk
bláznivého publika
než před půlnocí
dali vyklidit lokál
a zabavili jeviště

Odpusť mi prosím
Prostě jsem se pro Tebe
. . . nějak nevyvedl . . .
Autor rolon, 26.02.2008
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, Lota, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš pěkně...moc pěkně...budu tu častým hostem :-)

01.03.2008 14:37:00 | Lota

Smutek...co se táhne jako vlasec...neviditelně zákeřný a ostrý...ŠMIK !...a zbyl poslední verš : a ten by sám stačil na báseň.

26.02.2008 17:21:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí