Tobě..

Tobě..

Anotace: Světu 3..

Sbírka: Světu 3

Má touha je smrt co mě zabíjí
Samotou bez lásky se dusím.
Jsem do konce věků navždy prokletý
Bez Tebe princezno žít musím.

Dám Ti všecho na tomhle světě
Dám Ti vše co můžu Ti dát
v každý okamžik svého života
budu při Tobě princezno stát.

Hledám Tě ve slovech, v tlukotu srdce
cítím Tě, hledám Tě den co den
neznám Tě, nevidím, zdá se mi o Tobě
kde jsi má princezno princezen?!
Autor Honzeek22, 02.07.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí