Funus

Funus

Anotace: - Žalmy -

Sbírka: Žalmy

Dávno zapomenutý pláč
Bolest
poztrácená po trnech růží

Podivný
vlezlý strach

Třaslavé listí myšlenek
opadává
Tichou hrou na neznělé struny
zastírám stesk
Part bez not
Part bez osnovy

Zkrvavený soumrak se ukládá do rakve

V červeném šeru hledám správný verš
Našel jsem jen pár tablet aspirinu

Funebráci jdou na jedno do hospody
Takový to byl jednoduchý funus

Pohřbívali den . . .
Autor Těšínský, 26.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu ... den by si zasloužil větší poctu

26.02.2008 21:56:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí