Připadá mi

Připadá mi

Anotace: - Žalmy -

Sbírka: Žalmy

Připadá mi vhodnější mlčet

Nač zbytečné řeči
Do dlaně smetu drobky slov

Naslouchám tichu v sobě

Odněkud ozve se zaskřípání
Někdo omylem otevřel dveře zítřků

Po večerním nebi přelétají kachny
Spěchají
aby nezatměly

Nač zbytečné řeči
Připadá mi vhodnější mlčet . . .
Autor Těšínský, 26.02.2008
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak a kdy...někdy je lépe nemluvit...někdy však mrzí,nevyřčená slova...

26.02.2008 21:59:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí