Jak a kudy do krajiny snů

Jak a kudy do krajiny snů

Anotace: (bez pomoci halucinogenních látek)

Vezmi mapu

Otoč ji vzhůru nohama
Přilep na strop
Lehni si na postel

Vstaň

Odlep ji

Sedni si za stůl
Připiš k mapě
Jako legendu
Dopis Ježíškovi

Vstaň

Vezmi mapu

Jdi ven
Bosý
Najdi strom
Napíchni mapu na větev
Navleč ji
Ke korálkům jeřabin
A k vůni bezu
A k něze jasmínu

Polož se pod strom
Pohlaď slunce
A dej pusu oblakům
Zapamatuj si
Tu chuť na rtech

Vstaň

Nech mapu mapou
Otoč se k východu
A jdi rovnou za nosem
Nezastavuj se
Dokud nenajdeš
Naroubovanou jabloň
Co plodí mandarinkové želé

Naber si ze studánky kakao

Posaď se

Zavři oči

Představ si mapu

A pak se vrať
Odkud jsi přišel

A pak Ji sem přiveď
Protože
Sám tu být nemůžeš
Ale s ní jsi tu doma

Protože jo.
Autor Radiii, 26.02.2008
Přečteno 976x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zajímavá ...

26.02.2008 22:33:00 | timotej

jééé těch vůní, barev a jara, krásná

26.02.2008 22:14:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí