Je zle!

Je zle!

Anotace: je zle.....

Je zle! Zase jsem se zasnil
Stočil jsem pohled do purpurových vod
držíc svůj tvar díky vězení ze skla
Říká se, že právě tam je pravda
Ale kdo ví jestli to není lež?

Je zle! Zase civím do prázdna
Kam jinam asi měl bych zírat?
Strop není zajímavý, podlaha jak by smet
Navíc mám problémy s krční páteří
A věřte. To mi za to nestojí

Je zle! Zase jsem přemýšlel nahlas
Radši si zacpu pusu lahodným douškem
Na něco zhebnout přece musím!
Ať je to chlast, láska, nebo infarkt
z té naší politické manéže

Zase jsme skončili u politiky
Je zle!
Autor UNDEAD, 26.02.2008
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Yukki, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádgera....politika je ale svinsto jak tady v ČR tak jinde....všude ja to prolezlý samou špínou...je opravdu zle!Je mi z politiky zle :-!...Jinak moc hezky vyjádřený pocity...

02.03.2008 15:06:00 | Yukki

Politika vleze všude...

26.02.2008 18:24:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí