Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Muž kdysi dávno žil. Byl dobrý, měl hodně přátel a přece byl sám.

Jsi neznámý stín za slunečními paprsky
Opuštěný a bez tváře
Natahuješ ke mně dlaň v němé prosbě
Kape ti z ní krev

Za nás ti ji probodli
Živé kapky mísí se v prachu
U nohou matky zanikají
Bolestí ruce napjaté

Z probodeného boku krev a voda
Jako víno z kalicha
Ocet vpíjí houba
Kdysi přátelé, teď už ne

Jen zhouba zbyla po lásce
Byls jedním z nás a přece víc
Proto jsme tě ukřižovali
Odpusť…
Autor Rikitan, 26.02.2008
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí