Trápení

Trápení

Anotace: ... momentální pocit

Proč se trápím,
když o mě nestojíš?
Proč mě slzy zkrápí,
když mě ponížíš?

Proč se mi stýská?
A všude tě vnímám.
Proč je mi smutno,
když tebe tu nemám?

Proč mé srdce brečí?
Nechce na tebe zapomenout.
Proč myšlenky mé pláčí?
Proč jsem stále zamilovanou?

Mé srdce krvácí.
Duše sténá.
Není mi do řeči.
Jsem ztracená.

Neumím být bez tebe.
S city teď bojuji.
Nenávidím sama sebe.
Hrozně tě miluji!
Autor little.angel, 26.02.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska bolí...

26.02.2008 19:43:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí