na schovávanou a na viděnou

na schovávanou a na viděnou

Anotace: ...je snadné se schovat, leč horší se znovu objevit...

V lahvi vína občas schovávám se sama před sebou
v lahvi vína, občas v popelníku,
když monology stávají se besedou
a strategie úniku je spletitá a nízká.
V lahvi vína občas schovávám se před tebou
když z milování zůstane jen animální pud
chci být dobrým straníkem i předsedou
a korek po podlaze kutálí se do stínu.
V lahvi vína občas schovávám se před Vámi,
vy bolestní zdušemluvci opředeni tajemnstvím,
fáze křížů okolo cest je za námi...
...korek se dokutálel a explodoval
Autor fixuss, 26.02.2008
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Vladimír P., just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká. já se láhví vína vztrácím myslí - to je ten únik. rozumím...

26.02.2008 20:04:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí