22an

22an

Anotace: Andj

Láska kterou cítím,ta co patří jenom tobě,i když mé srdce rozpulím,tak ty půlky ti patří obě.Nevyměnil bych tě ani za nic,to bych radši skončil v hrobě,protože já tě chci čím dál víc,teď zas zrudnu a usmeju se hloupe.:-Dtakže posílám ti pusinku,a přimáčknu tě k sobě,teď reknu ti novinku,stýská se mi po tobě.
Autor najrob7410, 26.02.2008
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: vlcatko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí