Možná že

Možná že

Anotace: ...

Na sebe sama klonící
jsoucnost se popírá,
slyší se krvavě, jako ústa upíra.
Vytrhávajíc sladké pohledy duší a srdcí,
zalézá do hlíny setmělých mračen
prorostlých žízní umění –
zalézá do země jak dělávají to krtci…
nebo mrtvoly.

A až když se vyvrátí ze svých
révových úkrytů, možná že pozná
je-li.

Komorní geniálnosti
nikdy nevítězí před
rozmáchlou orchestrální zhovadilostí.
A tak tomu býti nemá!
Autor Žiťa, 26.02.2008
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

++

26.02.2008 23:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí