Láska a válka

Láska a válka

Anotace: Jedna zhudebněná básnička

Zpívej si o lásce,
a kytarou si zpívej,
zpívej si ve válce,
kdy svět je tak jinej.

Zpívej si s rosou ranní,
zpívej si o celém světě,
zpívej své krásné paní,
vše v jediné nádherné větě.

Na ruce prstýnek,
zlatě se blýská
a v srdci plamínek,
hrozně se stýská.

V první linii bojuješ
a zemřít snad jednou musíš,
však pro lásku, kterou se sužuješ,
děštěm střel projít zkusíš.
Autor Obyčejný básník, 02.07.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimalo by me jak zni..kdyz je zhudebnena... 100

05.04.2006 21:06:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí