Slunný den

Slunný den

Anotace: jen krátká...

Dne, ty krásně prosluněnný,
přinášíš lepší probuzení.
S tebou příchází chvíle o trochu světlejší,
když venku jsem , paprsky sluneční mě konejší.

A přesto nepřináší mi sebemenší útěchu,
stínem jsem, lidé míjejí mě ve spěchu.

Hladí mne po tváři, hýčkají svým teplem,
však náladu pochmurnou nerozzáří ani tímto světlem.
Autor aura0, 27.02.2008
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky, jsem si nebyla jista- čestina mi vždy dělala problémy.

11.03.2008 00:43:00 | aura0

jéjéjéjéjej, sluný dvě en! slun-ný!
Jo dobrý jen si oprav nadpis

10.03.2008 11:58:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí