. . . pár chvil

. . . pár chvil

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Oáza

. . . těch pár chvil
Kdy prokvétáš jarem
A ovoněna jitřním deštěm
Mne probouzíš
Vnímám cit
Jímž promlouváš
Když svými rty
Do mých víček
Zdobíš rodící se den . . .

. . . těch pár chvil
Předjitřní mše
Když se probouzím
Do hebkého tepla Tvých ňader
Vnímám cit jímž promlouváš
Když ke mně přivineš svůj klín
A svou božskou manou
. . . sytíš náš rodící se den
Autor rolon, 27.02.2008
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, jsem nikdo, Úsměv sedmnáctky, Lucie Teru, dva, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opět vynikající. Tvoje milostné nelze kazit komenty.
Prostě Aááááách

04.04.2008 10:02:00 | Marfuša

... píšeš krásně o lásce...

01.03.2008 14:34:00 | Lota

Snová s krásnými metaforami.

29.02.2008 15:55:00 | jsem nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí