Výměnek

Výměnek

Anotace: - Žalmy -

Sbírka: Žalmy

Myslíš na výměnek
Stůl
židle
pec
a malá lavice

Nad pecí starý hrnek
Na stole chléb
A také nůž a lžíce
Přes židli vyrudlý plášť
Na truhle vyhořelá svíce

To je skoro vše
Vyjma pár drobností ve skříňce
A pejska z ulice
To je vše, co ti postačí
Abys ještě trochu žil
Možná den
Možná měsíc, nebo i rok
Možná třeba i trochu více . . .
Autor Těšínský, 27.02.2008
Přečteno 300x
Tipy 12
Poslední tipující: Lota, FATA MORGÁNA, Maura, Pišák, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Člověče, na co myslíš?"
"Na všelicos...může se to hodit."

02.03.2008 20:54:00 | Lota

Výborně.

27.02.2008 16:34:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí