...a on šel dál

...a on šel dál

Anotace: Úplně ho vidím. :)

Malincí rošťáci padali z nebe...
...nesli s sebou poselství...
...a on šel dál.

Nebeský smutek se snášel...
...na jeho červenou bundu...
...a on šel dál.

Letmé, velmi známé dotyky...
...se rozpouštěly na teplých rtech...
...a on šel dál.

"Jsi krásná."...pohled do nebe...
...a smutné oči s mokrými řasami...
...a on šel dál,
neb ji tolik miloval.
Autor Anjobi., 27.02.2008
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, come-past, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Leňulko, moc Ti děkuji! :)

27.02.2008 16:20:00 | Anjobi.

Moc moc pěkné. Nejpovedenější je poslední sloka. Ta se Ti nejvíc povedla.

27.02.2008 16:18:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí