Loutka ze skla

Loutka ze skla

Anotace: ...

Jedni se na mě dívají skrz prsty,
druzí po mě nezdvořile chňapají.
Mezi který patříš Zlato ty?
Nesnaž se mi tvrdit, že mezi jedince, co mě chápají...
Takoví totiž nejsou.
Já jsem jenom loutka ze skla,
která se řadí mezi zboží,
požaduje se po mě jenom abych se leskla,
a byla "boží"...
Nic víc..

Ale abys věděl :
až pudeš zejtra kolem výlohy toho novýho obchodu,
já už tam nebudu..
Koupil si mě jeden blázen,
co mě jen tak pro srandu hodil na zem..
(Ovšem nejprve si vychutnal mou náplň)..
Směšný...možná říkáš si, že mám až moc rozumu,
na to, že jsem jen flaška od rumu.
Autor Trophy, 27.02.2008
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: ludmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápad není špatný, ale chtělo by to dotáhnout...některé motivy jsou slibné, však překotné rýmy současně s nepravidelným rytmem dojem kazí...

09.03.2008 16:51:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí