V šedesátympátym Pamatuješ

V šedesátympátym Pamatuješ

Bude asi pět Už není jeho Tak jak si přál
Tak jako dřív
Na bílé tělo Sklo ve vlaku kdosi napsal

ŽIVOT

Možná měl místo kravaty ostnatej drát
polkl
vzpomněl si Byla moc krásná
a tak
Byla docela dobrá v posteli
možná právě proto ji měl pořád v hlavě
jako alkohol Prahu kartóny cigaret
možná proto ta sbírka básní

JENOM PRO NI

Takovejch ještě.. NEBUDE! Kruci je jen jedna
.
.
.
a měla výstřih Možna pro ten
nachvíli žít
zadarmo
psát o něčem hezčím než je politika
a chlast
a ty nohy hmm Kluci jsou závistivý svině
a pro ty ruce
znovu se umět
nadechnout
.
.
.
Uměla to s ním A jistě to umí i s jinejma
Kruci teď ne! Ne před zkouškama!

asi chtěl všechno jen omluvit
alkoholem
užít si naslepo

Kolikrát už jel na Prahu

NEPOTKAL JI
Autor Jasmin de Paris, 27.02.2008
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: Renatka, Heda, Danah, Mango-Holka, její alter ego, Bíša, Lacosta1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí