Má duše

Má duše

Anotace: Tohle je v ní,v mé duši...

Kdysi dobrá duše,
je teď přeměněná v kámen,
moje milující srdce,
jak ochránit se před zlem?
Jedinečná vůně smutku,
věčná bolest,
má duše je bez citu,
jsou miliony cest.
Dotkni se mé duše
a zjistíš co jsem vlastně zač,
má duše je na špatné straně,
v mých očích je jen pláč.
Milující srdce,
duše na prodej,
jsem ztracená v temnotě,
my navždy se milujem.
Jsem poslíček z pekla,
ztracená v náručí osudu,
dal jsi mi tvou lásku,
nerada bych tě zklamala.
Dal jsi mi pocit,
že se můžu dotknout nebe,
a já teď vím,
že miluji jen TEBE!!!
Autor Pájík, 02.07.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí