Na břehu

Na břehu

Anotace: Pro Voděnku

Na břehu vlny brousí písek do tvaru malých hrotů.
Ty hroty se samy,
tupí za zpěvu ptáků .
Slovo je jako pták,
za moře letí,
necítí v peří tlak,
touhy nekrotí.
Na nebi letí pták, i když má ze skel peří.
Nikdo ho nezachytí ,
jen vteřin pár co ctnostné hejno přeživší.
Volaní co střepy řinčící,
lejno co v pláži vlnou se ztrácí.
A našli se i tací co do něj šlápli.
Autor kocour Mour, 27.02.2008
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, WAYWARD, Psavec, maena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemyslel jsem tvůj charakter.

29.02.2008 13:08:00 | WAYWARD

...projevil jsi velevelkou inteligenci,ale né charakter,tak se příště snaž

28.02.2008 02:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí