Váza bez kvetov

Váza bez kvetov

Anotace: bolo to niekomu venované....mojej večnej múze

Zlomené krídla
Držím ťa za ruku
Zronená pýcha

Prázdny byt
Ty si preč
Bola si všetko
Ostalo kreslo

Váza bez kvetov
Fontána bez vody
Fotky zapadnuté prachom
V byte pocit prázdnoty
Autor bathory, 27.02.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí