Nemôžeš ma ľúbiť

Nemôžeš ma ľúbiť

Anotace: zo školských čias

Nemôžeš ma ľúbiť
Bo ja vietor som
A s tvojimi vlasmi sa hrám
A tíško ti šepkám
Rozprávky

Nemôžeš ma ľúbiť
Bo ja kvapka dažďa som
A tvojho tela sa dotýkam
Cítim tvoje chvenie
Po tele ti stekám
A robím si mapu

Nemôžeš ma ľúbiť
Bo ja slnko som
A pošteklím ťa lúčmi
To každého očarí

Nemôžeš ma ľúbiť
Bo ja luna som
A prinášam ti sníčky
Prikry sa už paplónom

Nemôžeš ma ľúbiť
Bo ja úsvit som
A vidím tvoj obdiv básnika
Keď sa prebúdzaš ráno

Nemôžeš ma ľúbiť
Bo ja kvietok som
Cítim tvoj tlmený dych
A chcem sa stať ženou

Nemôžeš ma ľúbiť
Tak ako ja teba neľúbim
Som tvoja matka i otec
Celý tvoj život ťa strážim
Autor bathory, 27.02.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí