Čas...

Čas...

Anotace: ...čas tiše říci "děkuji Stando"...

Víš, že už jsou to dva roky,
co naučil´s mě první slova
poskládat v krátké veršíky?
A já to pořád zkouším znova.

Třeba, když obloha je černá,
plná vodou nasáklých mraků,
smutná nálada je dotěrná
a duše podobá se vraku.

Vraku lodi na které pluji,
když je zrovna srdce bolavé
a okolí je jak drak ve sluji
a chrlí plameny tak žhavé.

Když třeba obloha je jasná,
plná krásných bílých obláčků
a moje duše je tak šťastná,
že život zdá se být bez mráčků.

Když hvězdy v noci jasně září
a dny bývají plné slunce,
to vše se střídá v kalendáři
a mojí inspirací být chce.

Děkuji, že ukázal´s mi cestu,
jak jinou formou o tom psát,
vždyť verše ukrývají krásu,
dokáží člověku radost dát...
Autor Sparkle, 27.02.2008
Přečteno 461x
Tipy 9
Poslední tipující: Alfííík, WhiteSkull, Psavec, Bíša, just me, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná, povedla se.

27.02.2008 23:37:00 | Psavec

Pěkné poděkování svému učiteli...

27.02.2008 22:50:00 | Bíša

některé obraty se povedly

27.02.2008 21:47:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí