Hvězdička

Hvězdička

Anotace: Každý má svoji hvězdu, jen si ji nájít..

Jsi moje hvězda
co na nebesích svítí.
Co mi každý večer sílu dává
co můj život provází.

Vlásky stále půvabné,
oči pořád kouzelné,
úsměvem hráze boříš,
krásou každého zlomíš.

To co máš v duší,
nemá každý,
nenajdeš to v buši,
ani slova která ti píši.

Jsou to jen slova,
co potěšit tě mají zas a znova.
Nevím co se stane,
když nepovím co se v mé hlavě děje.
V mém srdci myslím na tebe,
krásku co se pěkně směje.

Dlouho chci ti říci,
jsi opět plamenem,
který vzplanul ve tmě svíci.

Když myslím na tebe,
celý se chvěju.
Chtěl bych tě pro sebe,
ale nemám odvahu.
Autor MFNL, 27.02.2008
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Daisy.., Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak seber odvahu nebo zůstaneš sám.

28.02.2008 11:03:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí