Seznámení v hospodě

Seznámení v hospodě

Anotace: Tak toto je taková úsměvná hospodská, kterou jsem napsal z rána. Tak třeba se někomu bude líbit :-) Omlouvám se za chyby. Za komentáře budu rád :-) Enjoy it ;-)

Jo, dneska v hospůdce, potkal jsem člověka
říkal jsem si, že to bude výpitek
najednou nastala povídka pravěká
jak vznikl člověk a tak ten zbytek.

Hleděl jsem na něj on zase na mě
snažil jsem se všechno pochytit,
na stole rum, já pivo v tlamě
v hlasité hudbě nešlo slovo zachytit.

A tak já připraven co z něj vyleze,
uši napjaté jako slon,
začal jsem po sléze poslouchat
jeho hlas jako zvon.

Řekl mi, že je Kelt a já prej taky
oči mě prej prozradili
nevěděl jsem, jestli sbalit saky paky
ale nějak jsme se rozpravili.

Najednou nastala fakt řeč krásná
věřit či nevěřit
otázka na tělo hned mi byla jasná,
Co na to říct ??? Opravdu věřit ???
Neznámému člověku, hned se tak svěřit ???

Ale tož co by ne, když jsme tu u piva,
co bych dělal drahoty
moje odpověd je jasná a jediná
ve mně je dost té lidské dobroty.

Věřím v Boha, věřím
hned jsem mu řekl
byl rád, že se svěřím
kloboukem smekl.

Rozhovor pokračoval opravdu skvěle
já napraný jak dobytek
tvářil se směle

Nastala chvíle velkého placení
na lístku bylo spostu částek
kdo naši debatu tady dnes ocení
když není zrovna třínáctého pátek.

Na sekyru nedáváme
říká všem Jaruška
on hned dom peláší
prej čeká ho dceruška.

Bohužel po něm zůstal jen lístek
na něm však žádná škrklá čárka
oh ten zmrd bezplacení utek
snad zaplatí to šárka.

Šárka dnes bez peněz
na mě to zbývá
proč já jsem vůbec lez ???
proč tolik moc píva ???

Tak já to platím celé
co jiného taky
až potkám tě, zmrde, nebude to veselé
zkásnu ty prachy !!!

To byl příbeh můj dnešní
jak ojeli mě o prachy
proto nepijte ani víno mešní
nechcete-li o ně přijít taky.
Autor PECEN-chleba, 28.02.2008
Přečteno 490x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta noc byla dlouhá, no :-D
Ne, tak co se týká té velikosti, tak je tak dlouhá, proto, aby popsal celou tu situaci. Je to o tom příběhu a ten bych do krátké básničky nechtěl nějak tlačit ;-) Ale díky moc za komentář ;-)

28.02.2008 11:44:00 | PECEN-chleba

Dlouhé

28.02.2008 01:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí