Mnohem víc

Mnohem víc

Anotace: Dáváš mi mnohem víc, než abych to chtěla vlastnit.

Mnohem víc

Mezi polibky neznámých pánů
Na hlavě šátek co po tobě voní
v podzimu ztracených plánů
Vzpomínky na vůni divokých koní

Cesta a dálka k hradům a bájím
Slepená víra v ukradených chvílích
Výbuchy smíchu, stín starých stájí
Slůvka dvou bláznů za nocí bílých

Pod rouškou noci vyznání lásky
Pod jasem jitra… odmítání
Slova co skládal jsi do otázky…
...??...
Už mlč.
Dáváš mi víc než milování.
Autor Isobel, 28.02.2008
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: Chašmodský, D´Aninka, Psavec, IvoMaria, Květka Š., WhiteSkull, Mácha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,líbí se mi

28.02.2008 14:16:00 | Květka Š.

Tak se Ti líbí, jo?? ;-)

28.02.2008 13:03:00 | Isobel

Paráda skvěle optimisticky laděná, nádherný vyznání...
..bravo...

28.02.2008 13:00:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí