Tam za plotem

Tam za plotem

Anotace: Stará touha po Nebi.

Tam za plotem známé země,
v krajinách kde pohladí,
tam za plotem známé země,
rytmus mého osrdí.

Kde neexistuje má existence,
jen bílé hávy prominence,
kde bídě říkám excelence.

Opačný svět známé země,
opačný svět našel jsem,
kde vyhynulo lidské plémě,
kde bleděmodrý je v noci den.

Tam kde v soudech soudců není,
kde se láska s láskou žení,
kde se city hloubkou cení.

Tam za plotem známé země...
Autor IvoMaria, 28.02.2008
Přečteno 229x
Tipy 9
Poslední tipující: Danah, pavlis, maena, Isobel, Květka Š., labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Raz sa zrušia všetky ploty
odveziem ich do šrotu
Chcem zrušiť aj všetky roty
raz dám si tú robotu...

01.03.2008 08:10:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí