Zapomnění

Zapomnění

Anotace: ...

Jak můžu
zapomenout?
Ustelu
si na krabičce
od valetolu
přikrytá
celofánem
z cigaret
pod hlavou
Göbbelsův deník
a v ruce
láhev od vína
... přijde to
rychle
a nečekaně
Poslední
z cnostných
kurtizán
upadá
do zapomnění
jak kouř
z prvního
jointa
po ránu
...
zbyde jen
podivná
vůně
v pokoji
a tvůj
svět
se bude
chvět
jen malou
chvíli
a pak
zapomeneš i Ty
... poslední
z hrdých rytířů...

Autor Melfëa, 28.02.2008
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Blázen? =), just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí