Můj anděl

Můj anděl

Anotace: O někom, kdo mi dokázal pomoct, i když nejspíš ani neví, že jde o něj...

Krásná, tichá a milá
Jsou Tvá slova
Jenž slétají z Tvých rtů
A na nichž odplouvám do říše snů

Chytám se Tvých rukou
Nechci aby se mi propast stala hrobkou
Chci cítit opět slunce a déšť
Pocitům zrady a bolesti nastavit pěst

Hnědé oči padlého anděla
O Tvé přítomnosti vždy jsem věděla
Podej mi ruku, krásný pane
Jinak již nikdy se nejspíš neshledáme

Jsi smutný a přitom mě utěšuješ
Usměj se, slzami mé duši ubližuješ
Hledím do Tvých očí vážných
Utápím se v Tvých dotecích něžných

Tvá slova a doteky jsou mé
Tvé hnědé oči občas tak záhadné
Nyní mě chlácholí
Že každá bolest přebolí
Autor Santinan Black, 28.02.2008
Přečteno 271x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Daerfëa, Azazen, Rikitan, C.alwen, Bíša, labuť, brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí