Najcennejšie čo si mal

Najcennejšie čo si mal

Anotace: ak sa ani ty sám nepoznáš, aký je tvoj život?

Držíš ma za ruku
A myslou inde lietaš
Ticho ťa obklopuje
Strácaš to najcennejšie
čo si mal

Kde je tá bytosť nebeská
Modla ženských sŕdc ?
A tvoja iskierka života
Nenávratne je preč ?

Sklený pohľad pokus o úsmev
prázdne telo kričí o pomoc
pomôže ti azda
tvoj nezvaný hosť?
láska tvoja jediná ?

A tak o polnoci
odomykáš prázdny byt
pokúšaš sa uniknúť
jazdou smrti v ústrety
no počuješ sa iba kričať
o pomoc
a hlavou si prehrávaš
starý známy film

A spytuješ sa sám seba
kde sa stala chyba
nedokážeš zabrániť samote
obsadiť tvoj byt = srdce
No citov sa strániš
Strácaš to najcennejšie
čo si mal
- sám seba
Autor bathory, 28.02.2008
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí