Slibuješ lži?

Slibuješ lži?

Anotace: Všichni mi lžou, ale doufám že ty ne....

Všichni se mi snaží lhát.
Za zády se mi smát.
Nevím jestli můžu někomu tajemství svěřit.
Nevím zda jim mohu věřit.
Chtěl bych žít někde bez lhaní.
Slyšet odpovědi bez ptaní.
Už bych se nemusel ptát, zda mě miluješ.
A nebo lži jen slibuješ.
Autor Blade Safety, 28.02.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí