A budu se těšit

A budu se těšit

Anotace: tohle píšu jen pro sebe, potřebuju se povzbudit a není to básen, to vůbec ne!

a budu se těšit
na to že ráno vstanu a budete tady
poslední
krásnej
jarní
únorovej den

a půjdem do tanečních
a pak třeba na džus s vodkou
a v sobotu dopoledne si dám
zase pěkně do těla
a pocuchám trochu nervy
a co že je neporazíme?
vzdyt nás to baví, holky!
a nebudu myslet na nic
co nemám ráda
co mě nebyví
co mi kazí náladu

a nebudu si dávat žádné
nové myšlenky nápady a cíle
a vůbec
budu se radovat z toho
co mám právě ted
i když to třeba není nijak
světoborný
originální
zajimavý
mimořádný
záviděníhodný

protože MĚ unavuje žít
ve světě snaživejch jedinců
co se jen plazej jedničkama z matiky
a laskavejma pohledama
dozorců - profesorů
a bachařů - rodičů

protože mě nebaví žít ode zdi ke zdi
a aby mi hrozilo že mi ten strop
všech
trablí
úkolů
povinností
kiksů
a chyb
spadl na hlavu

a taky prej vypadá
neupřímně když se snažím
vycházet se všema
jenže proč ne?
řekněte mně
kdo to v dnešní době umí
tohleto

sakra!
lidi
školo
živote
nechte mě už žít
Autor W.O.K.O., 28.02.2008
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Woski, jaňa, Bíša, just me
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zuzim ja ti asi ted pripadnu jak malá holka, ale mě to uplně rozbrečelo...naši se na mě ted divne koukaj-taky mě nenechaj žít.... ale je to super, fakt.. i když to není báseň pravýho slova smyslu tak bych řekla že to patří k nejlepším věcem který tady na literu máš.... Tak žij... a per se za to právo žít... jednou ti ho někdo dal, tak za něj bojuj, ale važ si ho...

03.03.2008 19:49:00 | jaňa

Ano, nechte ji žít!

28.02.2008 18:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí