ARCHANDĚL NEZNABOH

ARCHANDĚL NEZNABOH

Anotace: ...inspirace:C.alwen

Knížetstva andělské
neplní službu
vezmu to za světské
rozbiju hubu.

Každému blbovi
co nezná soucit
a nemá zábrany
aby nějak procit.
...
Duši má zraněnou
vždyť žádnou nemá
klečí na kolenou
jen sebe vnímá.

Otevře ústa, hříchy plivá
daleko od sebe
ať se nepoplivá
ruce si ukrývá,srdce ho zebe.

Špínu má za nehty
falešné kukadla
uvidí monety
závist ho popadla.
...
Žhnoucím mečem práva
vpíjím v kůži jeho
květ
jenom se otřepal
a z kůže začal čpět.
...
Ty jsi mně poranil
porušil práva
a ani nelenil
zavolal drába.

Zohavil právo mé
patří v jiné světy
že všechno dobro mé
jsou jenom blbé květy.
...
Tak jsem to odskákal
zbili mně oba,
ten trochu docela
kat přímo... do čela.

Amen...
Autor WAYWARD, 28.02.2008
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, E., C.alwen, Bíša, just me, kocour Mour, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden bod za báseň, protože mi zní jako předvoj té, cos čet a druhej bod za to, že ses nechal inspirovat.
Patrí ti muj dík

29.02.2008 12:22:00 | C.alwen

Boj marný s pokrytci a farizeji...

28.02.2008 18:08:00 | Bíša

drsné...bohužel i to je "život"

28.02.2008 16:56:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí