Za odpuštění

Za odpuštění

Anotace: nemusí se vždy žádat jen v kostele...

Žádám si rozhřešení
za své i cizí viny
nic není bez příčiny
tak mi jej, prosím dej
nevstoupím do kostela,
abych se pomodlila
abych tím hříchy smyla,
nečiním pokání
neklečím na kolenou
a vodu posvěcenou neberu do dlaní
Znám své i cizí viny
nic není bez příčiny
Žádám si rozhřešení
prosímtě, bez ptaní…
Autor jednazesta, 28.02.2008
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Gregy, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí