Proti světu

Proti světu

Ve světě plnej nástrah
chodím už pár let
nechci dnes už pátrat
kdo ji tenkrát sved

Sám proti lidem
sám proti smíchu
sám proti všem
sám proti tichu

lidi jsou velký svině
nemám je rád
budou se válet v hlíně
já se budu smát

Sám proti světu,
sám proti sobě
sám proti stresu,
sám proti tobě

Ztracenej v bludišti
a v mlze proklatý
mezi lidma ve světě
nacházím beznaděj
Autor Tvůj kamarád Kodein, 28.02.2008
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí