studená náruč

studená náruč

Anotace: o dívce,které se nechce žít bez lásky

Pod nohama jí křupe písek
V dlaních hladí oblázky
Nitro ji bolí od lásky
Hvězdy se na hladině třpytí
ji už nebaví života bytí
rozdrásaná je jak od smečky vlků
zmizely ozvěny milostných vzdechů
kam jí tahle cesta dovede?
snad do pekla,snad do nebe
studená náruč ji vřele vítá
nevnímá,že pomalu svítá
v očích jen těžká prázdnota
v uších už jen hluchota
andělé bezmocně mávaj křídly
peklo otvírá chřtán
obličej má barvu křídy
čeká ji už jen smrti chrám
Autor Lilith-m, 28.02.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí