JEŠTĚ JEDNOU JSEM TĚ CHTĚLA VIDĚT

JEŠTĚ JEDNOU JSEM TĚ CHTĚLA VIDĚT

Anotace: a viděla jsem tě. Minulost se zkřížila s budoucností. A já to cítila. Děkuji i když není za co...

JEŠTĚ JEDNOU JSEM TĚ CHTĚLA VIDĚT

Můj příteli…
Jsem nesmírně šťastná za tvou existenci
a tuto skutečnost...
za součást tvého příběhu,
která vytvořila můj…
děkuji…
jsem vděčná a spokojená
s navždy úsměvnou vzpomínkou
na tebe...
na dny, kdy to bylo jednoduché
a tak zábavné
za pěkný den, co mi změnil život
prosvítil mou mysl
a dal mi naději v dobro
znovunavrácenou...
pro rovnováhu na světě
děkuji
s místem v mém srdci,
které bude vždy jen pro tebe zářit
navěky... ( ať už budem kdekoliv ).
Autor Turmalina, 28.02.2008
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý, hlavně se mi líbí ten konec

19.05.2008 13:09:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí