O ČASE NAD PIVEM

O ČASE NAD PIVEM

Anotace: aneb Jak jsem si ukrátil chvilku v noční šalině - pocta velkému malíři

prolog:
ptali se mě, zda-li
čas přiteče z dáli
ptej se vedle, kalí tam
Spasitel a Dalí

intermezzo:
oba se mi zdáli
tak to ptaní vzdali

epilog:
chlapom už teče krev z nosu
však co chcou, když chtěli dosud
vyzrát na časovou osu
(dostal je velmistr Osud)
Autor journeyman, 28.02.2008
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí