p l e u r e r

p l e u r e r

Anotace: plakat

Piškoty baletek do Tmy Poslední tanec pro Degase
Sedíš v křesle Venku spí lampy
v popelníku velkoměst
Déšť Verše co voní rohypnolem
Nikdy nebudu umět smutek
namalovat
takhle krásně
očima

/Pláčeš/

jako gramofon který se pokouší vyplakat

ještě jednou Na jeden nádech

zpěvačku

s nádherným hlasem

co umírá v každé písni

protože neumí žít

bez svého

naposled
Autor Jasmin de Paris, 28.02.2008
Přečteno 244x
Tipy 24
Poslední tipující: GM, hanele m., Renatka, Danah, WAYWARD, její alter ego, Bíša, Heda, Lacosta1, smudlinek, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle dneska u tebe asi nejvíc...

05.03.2008 23:46:00 | hanele m.

zavonělo mi to paletou barev Degase a cítím i vůni šansonu

29.02.2008 01:01:00 | Lota

...správná báseň ve správném čase ...0:14h ...

29.02.2008 00:17:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí