Lidé, měl jsem vás rád

Lidé, měl jsem vás rád

Anotace: Stará, asi se mě tehdy něco dotklo. Je spíš o sebelítosti.

Byl jsem narozen abych žil,
a potom velkou pravdu pochopil.

Byl jsem narozen abych žil,
a přeci raději bych se utopil.

Žiji rád i když samoten jsem,
vy také sami jste, i když spolu,
však v mojí zemi vítán ten,
kdo nezvrací u čistého stolu.

Lidé měl jsem vás rád,
vy mě ne,
můžete se klidně usmívat,
v bitvě dávno prohrané.

Slzy vyschly mi už na tváři,
nemám proč bych plakal,
vy sami se přivedete k oltáři,
vaše nemoc šedý zákal!

Lidé měl jsem vás rád,
vy mě ne,
už vám nemám co dát,
už jsou prázdné ruce mé…
Autor IvoMaria, 29.02.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: pavlis, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí