31. X. 1982

31. X. 1982

Anotace: To jsou okamžiky, které mění život, a posunují člověka dopředu. Jsou darem.

Hledám-li něco v životě,
je to především cit a láska.

Už několikrát jsem jí byl blízko,
ale následoval pád (kolikátý už!).

V tuhle chvíli se cítím strašně sám.

Jak opuštěné obrazce na planině v Nazce,
smysl mého bytí pálí jak ocelový nůž.

V této chvíli,
někde na hranici mezi štěstím a zatracením,
cítím obrovskou sílu,
která mi pomáhá život pochopit,
rvát se za něj, ať cokoliv se stane.

Myšlenky mě řežou,
nevím co chci a kam patřím,
jen křížek na krku a vlhkost v očích mi nelžou.

Je to smutné i směšné,
stále tě vidím,
a snažím se zapomenout.

Nejde to,
musel bych nejmíň 5x vesmír obeplout.

Píšu a je mi líp,
vždyť je hloupé život zatratit!

I když dávné světy se nevyvarovaly těchto chyb.
Autor IvoMaria, 29.02.2008
Přečteno 251x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, pavlis, Danah, Psavec, just me, Sarazin Faestred, WhiteSkull, Duše zmítaná bouří reality, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Veru

29.02.2008 08:29:00 | Sarazin Faestred

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí