Přátelství

Přátelství

Anotace: ...

Snad každý tuší nebo spíš ví,
Jaké je mít stále krytá záda,
Jak opravdu vypadá přátelství,
Jaké to je mít jiné ráda.

Tys přišel se slovy: Budu tě krýt,
Neboj se nic, že sama bys byla,
V tu chvíli já začala klidná být,
A v srdci ses zapsal:Osoba milá.

Byl jsi to ty, kdo tišil můj pláč,
Kdo podal mi kapesník, když pálily oči,
Na moje děkuji, tvé není zač,
Jsi ten, co zády se neotočí.

V mém srdci nahrán je tvého hlasu tón,
Ať už směje se či kárá duši,
Podle něhož vždy poznám: To je on,
A mě rychleji srdce buší.

Tvrdíš, že můj úsměv na srdci hřeje,
Znamenáš přátelství větší než malé,
Splnil bys, vše co mé srdce si přeje,
Chci, abys byl mým přítelem stále.
Autor ficule, 29.02.2008
Přečteno 738x
Tipy 8
Poslední tipující: Alfííík, jesterka, Myrja, estrellita, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hm, tak tohle kdyby mi napsala kamarádka, tak stoprocentně uronim slzu

27.07.2008 21:40:00 | Tony 1

Adélko, moc hezké, ani jsem nevěděl, že jsi tak šikovná. Jen tak dále, Bobe ;-)

03.03.2008 20:54:00 | Kateway

Dekuju, potesi to :)

02.03.2008 16:52:00 | ficule

kéž bych někoho takového měl, i když možná mám, a kéž bych takový dokázal být nebo jsem? Velmi povedená básnička, jedna z nejlepší, které jsem četl.

29.02.2008 17:23:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí