Modrošedé blues /O Tvých očí...vyplakat slova na papír/

Modrošedé blues /O Tvých očí...vyplakat slova na papír/

Anotace: miluji, když se díváš

Tramvaje. Labutě půlnočních kolejí Dny.
A noci za oknem v podkrovním bytě
Chodníky po kterých se jde k Tobě
nad ránem
Spisy promiskuity a touhy Básníci.
Opilci životem Slova co se motají
ve Tvých vlasech
Umět se nadechnout a žít
Jen z Tvojí krásy
napořád
Domy. Jejich stoleté tváře
Bateau-mouche Nahá jak prst
plout v Tobě jak po Loiře
Nechápat. Mám na to právo Nechápat
proč tolik velké krásy

/v modrošedé/
Autor Jasmin de Paris, 29.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 26
Poslední tipující: GM, hanele m., Renatka, Taog, jedam, Danah, mamina, WhiteSkull, Bíša, její alter ego, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je suprovka parádní blues...

29.02.2008 19:58:00 | jedam

...ale Ty ... tu krásu chápeš ... :-)

29.02.2008 11:34:00 | Lota

nádhera, vytváří v duši zvláštní náladu hořkosladkých obrazů..:)

29.02.2008 09:51:00 | just me

hmm.. velmi pěkné. Krásná květina mezi slámou..

29.02.2008 09:32:00 | Herbit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí