kalhoty a svetr

kalhoty a svetr

Anotace: sice básnit neumim..ale tak mala skoro veršovačka o blbostech neuškodí

koupil jsem si kahlhoty
na co ,pta se pepa od naproti
abych nechodil do práce nahý
zašel jsem do obchodu
a koupil kahoty ikdyž byly drahý
Kolik tě stály smim li se ptat
kalhoty budu taky potřebovat
nějak mi totoiž začina mezi .. profukovat
Aj sakrble to je zle
do obchodu spolu půjdeme
Potřebuji jeste nový svetr
řikal mi to petr
Že ten stary uz neni cool
vypadam pry jak strary vul
Prý zelena mi bude slušet
to prý budou všechny ženy čučet
Kup si ho taky pepo , bude ti v nem hezky teplo
Tak šli ti dva do obchodu
koupili si svetr a dva páry ponožek k tomu
Ted ti dva se zelenymi svetry jdou
lidskénmu oku neuniknou
Autor nerousek, 29.02.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí