Nic se ani nehne

Nic se ani nehne

Anotace: při náhodném přečtení vyvolejte zvracení

Nic se ani nehne
strnule se čeká na další okamžik
aby staré zaniklo
a vyrostl nový vzlyk
tam kde donekonečna trčím
jak civějící nepochop
strnul ten lidský hrot
co bez hran
hrany ovál
i bez boje je umí ovládnout
šílenství je chabý cit
pečlivě brousí plátna cíp
a staví se na odpor líp
než to co vůbec nechci
bez vůle blázen
strnulý zavináč vět
ze strachu z rozumu
sám tomu mžiku do hlavy pohledět
zavolat na pomoc holuby
myšlenky od hrachu roztřídit
a hodit na zeď
holuby mozkem nasytit
a připravit se na vzdech -
očekávání zabíjí kouzlo okamžiku
na poli oraném
sklízím posměch
lámu rýče a zlostně funím:
„Doufám že ti srdce vyskočí do krku
a zadusí tě,ty artisto bez hrazdy!“
pár slovních kotrmelců
deset přešlapů
a jedna zamilovaná pusa - chybí
vzal sis své léky?
ne - vzal jsem si tvé zdraví.
Autor kocour Mour, 29.02.2008
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, just me, Herbit, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...díky za přínosnou návštěvu...možná bych si ani nevšimla nadějného mládí :-)

29.02.2008 18:14:00 | Lota

styl, originální, tempo, mistr symboliky.. vzdávám hold!

29.02.2008 13:56:00 | Herbit

Senza

29.02.2008 13:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí