Tam venku za oknem...

Tam venku za oknem...

Anotace: ...jsou naše příběhy

Sbírka: Chvilka pro ženu

Tam venku za oknem
zmrzlý záhon kytek
každý byl překvapen
i tamten malý lístek.

Tam venku za oknem
prochází muž s dívkou
cítí se přistižen
on ví, že ona je jeho chvilkou.

Tam venku za oknem
sýkorka zběsile hledá
starý chléb na zemi ukrojen
nikomu nic nedá.

Tam venku za oknem
dívka v očích slzy má
muž byl již unaven
a jeho lež je náhle veřejná.
Autor Jana Marie, 29.02.2008
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Psavec, Danah, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí