Sám nepochopen

Sám nepochopen

Anotace: ...pozdní prozření

Sbírka: Chvilka pro ženu

Panenka mrkací
řasy už nemá
Tvá víra se obrací
a ta tvář němá
neví, co cítíš

odpustit ti nemůže
proč ji tak ničíš?
tělo má bez kůže
a jako ona
ani ty nevíš
kdo dnes
či zítra ti pomůže

zvedni ji z té kaluže
svlékni zablácené šaty
možná její srdce objevíš!

panenka v blátě leží
z mraků na obloze sněží
lože už přichystáno je.
ty vracíš se pro ni
neživá věc bez kůže
našla své místo
nech ji tam!
miluje kaluže
zamrzlá v ledu
usnula v pokoře
To jsi Ty?
Tvé zděšení vyjádřit nedovedu.
Autor Jana Marie, 29.02.2008
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Danah, vodnař, J.Švihovský, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě mrazivá.

29.02.2008 15:05:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí