Filip a "filip"

Filip a "filip"

Anotace: Jednou jsem potkal opilého kamaráda ...

Sbírka: Vločky ve vlasech

Prý zruší tento asfaltový svět,
říkal mi přítel, když se vracel z hospody.
Však jak chce to své slovo dodržet,
když tady zakopává o schody?

A říkal ještě spoustu dalších vět,
člověk se čtyřmi rumy dělá často chyby.
Potom už nebylo mu rozumět,
tak ať si dělá, co se mu líbí.

Vždyť až se zítra ráno probudí
a uslyší kdesi těch pár vět,
tak v sobě je zas rychle zapudí,
protože víc než sebe má rád ten náš svět.

A kdyby přece jen chtěl dostát svému slovu,
až mezi nás zas přijde svítání,
to raděj opije se znovu,
až zjistí jací jsou lidé berani.
Autor Obyčejný básník, 03.07.2005
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alkohol...je nekdy tak blizky a prece tolik vzdaleny pritel.

07.04.2006 19:48:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí