Vzpoura odkopnutých hraček

Vzpoura odkopnutých hraček

Anotace: ...

Když hračka v bohatym království leží sama,
smutná, odkopnutá, protože má milion lepších nástupců,
pro svou paní přestane být dáma,
když přestane něco znamenat, v tomhle světě bohatejch tupců.
Když včera byla nejoblíbenější hračkou,
a dnes leží pod pračkou,
když zachmuřelá odplatu kuje,
a z očí jí zlý chtíč vykukuje...
*****
V temný podvečer s pistolí v ruce,
vyráží zachmuřený hračky proti tobě,
jen pohnou prstem prudce,
a kulku ze zlatý pistolky máš v sobě.
...to si asi nečekala...
Autor Trophy, 29.02.2008
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, to mi přijde zajímavé...docela se mi to líbí, představa je to děsivá...

09.03.2008 16:48:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí